VMO

VISI

1. Menjadi sebuah Jenama Suplemen Penjagaan Badan Bumiputera No.1 di Malaysia bertahan lama dan permintaan tinggi dengan menitikberatkan keselamatan, garis panduan dan keberkesanannya.

 

MISI

1. Sebuah entiti perniagaan yang bertangungjawab memberi kesedaran kepada masyarakat pentingnya lawas dan langsing secara sihat bukan memudaratkan.

2. Menyampaikan info yang penting kepada masyarakat betapa pentingnya penjagaan badan kerana statistic menunjukkan 2 daripada 5 orang dewasa rakyat Malaysia mempunyai Obes yang cenderung ke arah penyakit-penyakit kronik yang mengancam nyawa.

3. MS SenaRos adalah suplemen yang membantu meningkatkan tahap metabolisme dan juga membantu melancarkan sistem pencernaan tetapi pengguna perlu tahu kalori yang perlu diambil setiap hari agar penurunan berat badan berjalan dengan lancar, sihat dan kekal.

4. Memberi kesedaran kepada masyarakat tentang bahayanya bahan terlarang seperti sibutramine yang berfungsi menyekat selera makan berpanjangan akibatnya pengguna rasa mual, jantung berdebar, sakit kepala dan merosakkan buah pinggang.

5. Menyediakan Plan KR Slimming Solutions dan bimbingan secara percuma (Tip dan Garis panduan yang lengkap) agar pengguna-pengguna menerima dan memahami info yang betul supaya mereka tidak hilang arah dan berjaya capai objektif mereka menurunkan berat badan secara sihat.

      

OBJEKTIF

1. Meluaskan lagi penjenamaan MS SenaRos bukan semata-mata dipasaran MALAYSIA malahan ke serantau asia.

2. Melantik dan membimbing Usahawan secara bersistematik.

3. Meningkatkan lagi promosi dengan lebih agresif di mana perancangan pihak syarikat ialah dengan mempromosikan MS SenaRos di media utama iaitu di TV (penaja utama), media cetak, billboard sepanjang lebuhraya serta online digital marketing.

4. Menambah baik lagi kualiti produk, perkhidmatan & pengurusan dari semasa ke semasa.

5. Menyediakan kumpulan pengurusan dan kakitangan sokongan yang komited, cekap dan berdisplin untuk menyokong operasi syarikat.

Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2023
Powered with
by AVANA
Click Below To Share